Tuotteet

Hyvä MICHELIN-rengas uuteen ajoneuvoosi

-1-

Markkinoiden paras polttoaineen laatuluokitus!

Kun ostat uuden ajoneuvon pitkiä etäisyyksiä varten, pyydä ajoneuvoosi uudet MICHELIN X® LINE™ Energy ™ -renkaat. Kaikki renkaat kuuluvat vierintävastuksen A-luokkaan.

Laske säästösi nykyisen ajoneuvosi ja MICHELIN X® LINE™ Energy ™ -renkailla varustetun uuden ajoneuvon välillä

1. Mikä on tämänhetkinen varustuksesi?

Määrittele kolme yllä olevaa kenttää

2. Kuinka monta kilometriä ajat vuodessa ja kuorma-autoa kohden?

km
Määrittele oikea arvo

3. Mikä on dieselin litrahinta?

e / L
Määrittele oikea arvo

Nykyisillä renkailla

MICHELIN X® LINE™ Energy ™ -renkailla

A 385/55R22.5
T
A 315/70R22.5
D2
A 385/55R22.5
F

voit säästää vuodessa: heikentämättä muita ominaisuuksia (pito märällä alustalla, melu, kilometrimäärä, turvallisuus...)

0 e budjetissasi
0 L
0 T CO2-päästöjä

Arvot ovat keskimääräisiä arvoja, jotka perustuvat rengasmerkintää koskevan EY-asetuksen 1222/2009 antamaan polttoainetaloudellisuusluokan EU-merkintäluokitukseen suhteessa polttoainetaloudellisuuteen ja muihin olennaisiin parametreihin.

Polttoainelaskuria voi käyttää vain tiedonantotarkoituksissa.
Saadut tulokset perustuvat vain loppukäyttäjän antamiin tietoihin, joista edellä mainittu on täysin vastuussa. Näin ollen loppukäyttäjä myöntää, että Michelin ei voi taata tietojen virheettömyyttä. Loppukäyttäjän antamiin tietoihin perustuvat tulokset tulee ymmärtää ainoastaan simulointina.

Simuloinnin antamat tulokset eivät sulje pois loppukäyttäjän vastuuta viitaten hänen kuorma-autokalustonsa suojaukseen ja ylläpitoon sekä renkaiden/laitteistojen ja/tai varustusten kuntoon. Loppukäyttäjä on edelleen vastuussa kaikista näistä renkaiden ja kuorma-autokalustonsa yleiseen ylläpitoon liittyvistä päätöksistä ja niiden seurauksista. 

Määritelmät: 

Säästetyt prosenttiluvut:  Polttoainekulutus laskettiin käyttämällä vierintävastuksen (kg/T) erotusta, joka perustuu valittujen renkaiden keskimääräiseen kirjainluokitukseen (kg/T), kertaa -2, 02 L/100 km/Ikg/T .  Vierintävastuksen erotuksen mittaus perustuu kunkin paikan vaikutukseen (7 500 kg etuakselille, 11 500 vetoakselille ja 21 000 perävaunujen akselille tai 40 000 kg täysperävaunukuorma-autolle). 

Vuosittaiset säästöt (euroissa):  Laskettu jakamalla vuosittaiset kilometrit sadalla (100) ja kertomalla ajoneuvoyhdistelmän polttoainesäästöt 1 litraa/100 km kohden. Tämä tulos kerrotaan polttoaineen hinnalla

Vuosittaiset hiilidioksidisäästöt:  Laskettu kertomalla ajoneuvoyhdistelmän polttoainesäästöt 1 l/100 km kohden 2,66:lla (1 diesellitran palaminen luo 2,66 kg CO2-päästöjä).

MICHELIN-tavaramerkki ja Michelin Manin graafiset esitykset ovat Compagnie Générale des Etablissements Michelinin, yksityisen osakeyhtiön, yksinomaista omaisuutta. Yhtiön pääoma on 363 637 008 €, ja sen pääkonttori sijaitsee osoitteessa 12, Cours Sablon, 63000 Clermont-Ferrand (FRANCE).

Suurin osa valmistajista on homologoinut MICHELIN-tuotemerkin kaikissa ajoneuvoluokissa: kuorma-autot/perävaunut, traktorit/puoliperävaunut, linja-autot ja kaukoliikenteen linja-autot sekä koko kuorma-autonrenkaiden mallistomme.

LA-MARQUE-MICHELIN-HOMOLOGUEE-PAR-TOUS-LES-CONSTRUCTEURS

Voit valita uuden ajoneuvosi oston aikana MICHELIN-renkaat ilmoittamalla siitä tilauslomakkeen vaihtoehdoissa.

Tuoteasiantuntijamme antavat sinulle mielellään neuvoja tulevien ajoneuvojesi renkaista (mitat, kulutuspintakuviot jne.) käyttöolosuhteidesi mukaan.

Älä siis epäröi vaan ota meihin yhteyttä